Lip Care Colour från MARIA ÅKERBERG består av vegetabiliska oljor och vax som vårdar och skyddar läpparna samtidigt som de ger glans och färg.

Under vinterhalvåret och om du har torra läppar rekommenderar vi att du använder vårt vårdande läppcerat Lip Care under läppstiftet.

För en mer skir färg använder du rikligt med Lip Care under läppstiftet. För en mer mättad ton och för att läppstiftet ska hålla maximal tid kan du grunda hela läpparna med Lip Liner.

Läppglans är en mångsidig favorit som du kan använda direkt på läpparna, i kombination med läppkonturpenna eller för att ge extra lyster till ditt läppstift.

MARIA ÅKERBERG erbjuder vegetabiliskt baserat läppglans som vårdar och skyddar läpparna samtidigt som de ger glans och färg.

Under vinterhalvåret och om du har torra läppar rekommenderar vi att du använder vårt vårdande läppcerat Lip Care under vårt läppglans.

Med en Lip Liner markerar och definierar du dina läppar.

MARIA ÅKERBERG erbjuder vegetabiliskt baserade läppennor som är mjuka att applicera och sitter bra. Vill du ha extra hållbart resultat av ditt läppstift, applicera vår Lip Liner på hela läpparna innan du applicerar läppstiftet.

Med rätt konturpenna kan man slå världen med häpnad...

Rita konturer och skissa hela läppytan med en av våra Lip Liner innan du applicerar Lip Care Colour. Det ger en fyllig form, pålitlig hållfasthet och skön yta - samtidigt!