Foundation

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Foundation Ivory passar en mycket ljus hud med varm underton. Den har medelhög täckgrad.

Foundation Cold har en kall, beige-rosa nyans som dämpar röda toner och passar en hudton som skulle beskrivas som ljus sommar eller vinter. Foundation Cold är mycket täckande.

Foundation Beige passar en ganska ljus hud med neutral underton. Den är ljusare än Foundation Natural och har en medelhög täckgrad.

Foundation Warm har en ljus, varm ton, lämplig för en hudton som skulle beskrivas som höst i en färganalys. Under sommarhalvåret kan den troligen även passa en vår. Foundation Warm är mycket täckande.

Foundation Natural har en neutral ton som passar ganska ljus hud. Den är mycket täckande.

Foundation från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är en växtbaserad underlagscreme som ger en jämnare hudton, samtidigt som den skyddar och mjukgör huden. Pigmenten ger dessutom ett naturligt solfilter. Foundation appliceras enkelt och ger en jämn finish som håller hela dagen.

I kombination med din egen hudton får varje Foundation en unik nyans. Därför bör du inte välja nyans baserat på hur produkten ser ut i förpackningen. Prova alltid på huden i ansiktet när du väljer färg.

Produkten är naturligt självkonserverande.

ANVÄNDNING
Applicera Foundation med en torr makeupsvamp eller foundationpensel för ett täckande resultat. Applicera med fingrarna för mindre täckgrad. Önskar du ett än mer transparent resultat? Blanda då Foundation med din dagcreme; detta fungerar i princip som en BB-cream.

Där du önskar en extra täckande effekt, applicera ytterligare ett lager Foundation, alternativt komplettera med Mineral Powder eller Compact Cover.

INGREDIENSER: Aqua Purificata/Water, Glycerin (Vegetable), Tricapryline, Talc, Oryza Stiva (Rice Bran) Wax, Silica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane (Vegetable), Polyglyceryl-5 Laurate, Lauroyl Lysine, Magnesium Aluminium Silicate, Lecithin, Polyglyceryl-10 Laurate, Xantan Gum, Benzoic Acid, Tocopherol, Sorbic Acid.
+/- CI 77891 (Titanium Dioxides), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide).